Portfolio

JonaBouw Tiny House Ontwerpen

Veel van onze klanten schakelen ons in voor het maken van de eerste ontwerpen van hun Tiny House. Daarna worden de officiële documenten gemaakt die benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Denk aan professionele tekeningen en berekeningen om aan te tonen dat het Tiny House voldoet aan alle eisen uit het Bouwbesluit. 

Tiny House Portfolio

Tiny House Impressie ANoPro

Een van onze klanten schakelde ons in voor Tiny House ontwerp, advies en voor de plattegrond, bouwtekeningen en vergunning. Na goedkeuring van de vergunning, was het Tiny House snel gebouwd door Aart van ANoPro. Het resultaat is een hoogwaardig Tiny House waar de klanten met veel plezier in wonen. Hieronder ziet u de bouwtekeningen en het mooie eindresultaat.

Tiny Beljaart

Als een Tiny House verplaatsbaar moet zijn op de openbare weg, mag het vaak niet breder zijn dan 2,55 meter aan de buitenzijde. Daarnaast moet een tiny house een binnenruimte hebben van 2,40 meter breed. Dit betekend dat er gemiddeld 7,5 cm per gevel overblijft voor de twee buitenwanden. Dit is in de meeste gevallen niet genoeg om aan de eisen te voldoen voor de minimale isolatiewaarde. 

Creatief Ontwerpen

Bij dit huisje zijn wij slim omgegaan met de locatie en dikte van de kozijnen waardoor het hier toch mogelijk is om aan alle eisen te kunnen voldoen. Hierdoor is dit één van de eerste tiny houses die zonder zogenoemde ‘’gelijkwaardigheidsoplossing’’ voldoet aan deze verschillende eisen. Het huisje staat sinds eind 2022 op de woonplek Tiny Beljaart in Dongen.

Tiny House Blue Sky

Hier is het Tiny House Ontwerp Blue Sky te zien van Tiny Burcht. Begin 2023 hebben wij hier professionele bouwtekeningen en berekeningen voor mogen maken. Tiny Burcht is een vaste partner van ons waarmee wij innovatieve en bijzondere huisjes ontwikkelen voor de verkoop. Zo is het Tiny House Blue Sky geoptimaliseerd voor verschillende aansluitmogelijkheden van de installaties die in het huisje kunnen komen, zodat het huisje geschikt zal zijn voor elke eindgebruiker, onafhankelijk van de voorzieningen die op de woonlocatie aanwezig zijn. Op de foto hieronder is een eerste DEMO-model te zien die vrijwel overeenkomt met het ontwerp.

Overige impressies van ons werk:

Tiny House Bouwtekeningen: Detailtekening Gevel op vloer

⭑⭑⭑⭑⭑

“JonaBouw heeft ons geweldig geholpen om ons eerste Tiny House te bouwen! We kregen Deskundig Advies, een Prachtig Ontwerp en de vergunningaanvraag was snel goedgekeurd. Van harte aanbevolen!” - Pieter en Linda

''Ik heb Jonabouw ervaren als een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt. Het Tiny House welke ik zelf ontworpen heb, is door Jonabouw helemaal getoetst aan het bouwbesluit en onderbouwd doormiddel van een professionele rapportage. De professionele tekeningen en berekeningen zien er keurig uit en maken het verkrijgen van een omgevingsvergunning een stuk eenvoudiger.'' - Wijnand

Neem Contact Op

E-mail

info@jonabouw.nl

Bevoegdheid

Bouwkundig Ingenieur

Bedrijfsgegevens

JonaBouw 
Eusebiusbuitensingel 24-3
6828 HV Arnhem
Eigenaar: Jonathan Bax
KvK Nr. 82867399

4 + 2 =